Lucas van der Veen

toegevoegd notaris

Zoekt praktische oplossingen

Als familielid heeft u rechten en plichten. Een deel van deze rechten en plichten ontstaat pas wanneer u dit vastlegt in een notariële akte, zoals uw testament of huwelijkse voorwaarden. Daarbij heeft u een goede adviseur nodig. Een adviseur die met u meedenkt, creatief is en altijd zoekt naar de praktische oplossing.  Lucas van der Veen voorziet u hierin graag van advies.

Breed inzetbaar voor familie en vermogen

Lucas van der Veen is al meer dan tien jaar werkzaam als kandidaat-notaris en sinds 2015 als toegevoegd notaris. U kunt bij hem terecht voor het opstellen van een testament, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract. Ook helpt hij u bij de afwikkeling van een erfenis. Bijvoorbeeld met de verklaring van erfrecht, de aangifte erfbelasting, de verkoop van de woning of het verdelen van de erfenis.

Wilt u belasting besparen met een flexibel testament of een schenking aan de kinderen? Of in een algemene volmacht of levenstestament vastleggen wie uw zaken moet regelen bij dementie, ziekte of ongeval? Ook daarvoor bent u bij Lucas van der Veen aan het juiste adres.

Opleiding

  • Notarieel recht, Rijksuniversiteit Groningen
  • Beroepsopleiding voor kandidaat-notarissen
  • Beroepsopleiding tot estate planner

Nevenfuncties

Regelmatig verzorgt Lucas van der Veen presentaties. Bijvoorbeeld over het maken van een testament door ondernemers of aanstaande ouders.

Contactgegevens

Mijn blogs

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar