Marjolein Drijftholt

kandidaat-notaris

Betrokken en doortastend

Marjolein Drijftholt heeft ruim dertien jaren ervaring in het notariaat en werkt sinds begin 2016 bij PlasBossinade. Zij richt zich voornamelijk op het familierecht. Heldere communicatie en een doortastende aanpak zijn essentieel om afspraken en wensen – zonder de fiscale gevolgen uit het oog te verliezen – goed vast te leggen. Cliënten kunnen hiervoor bij Marjolein Drijftholt terecht. Zij zal hen met raad en daad bijstaan en haar advies toespitsen op persoonlijke situaties en wensen.

Familie en vermogen

Marjolein Drijftholt heeft een uitstekende kennis van alle aspecten van het familierecht en het gerelateerde fiscale recht. U kunt bij haar terecht voor het regelen van uw testament, samenlevingscontract, huwelijksvoorwaarden of algemene volmacht. Daarnaast begeleidt zij u deskundig bij het afwikkelen van een nalatenschap (verklaring van erfrecht, opmaken en indienen van aangifte erfbelasting en verkoop of verdeling woning).

Vraagt u zich af op welke wijze u uw vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk kunt overdragen aan bijvoorbeeld uw kinderen? Marjolein Drijftholt adviseert u graag over de mogelijkheden binnen de schenk- en erfbelasting.

Opleiding

  • Nederlands recht, Europees recht en rechtsvergelijking (European Law School), Universiteit Maastricht
  • Notarieel recht, Rijksuniversiteit Groningen
  • Beroepsopleiding Notariaat

Contactgegevens

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar