Rens Nijdam

advocaat

Helikopterview

Rens Nijdam is een praktische en oplossingsgerichte advocaat die de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit van zijn werk. Kernbegrippen in zijn werkwijze zijn begrijpelijke taal, bereikbaarheid en duidelijkheid over kansen en kosten. Rens Nijdam luistert, denkt mee en adviseert dan. Zodat de beste strategie vooraf wordt bedacht en niet als het al te laat is.

Rens Nijdam was in het verleden onder andere Hoofd Juridische Zaken van een beursgenoteerde multinational. Dankzij zijn ervaring in het bedrijfsleven weet hij als geen ander wat een cliënt van een advocaat mag verwachten.

Contractenman

Rens Nijdam is in het bijzonder gespecialiseerd in het begeleiden van (complexe) ondernemingsrechtelijke transacties, zowel in nationale als internationale context. Hij heeft specialistische kennis en ervaring met de arbeidsrechtelijke aspecten daarvan, zoals op het gebied van overgang van onderneming, medezeggenschap en collectief ontslag.

Daarnaast is Rens Nijdam een echte contractenman. Hij haalt grote voldoening uit het opstellen van en sleutelen aan overeenkomsten. Contracten maken is maatwerk en vergt creativiteit en taalbeheersing. De kleinste details kunnen immers leiden tot uitlegverschillen en geschillen.

Opleiding

  • Nederlands recht, Rijksuniversiteit Groningen (2004)
  • Postdoctorale leergang Arbeidsrecht, Rijksuniversiteit Groningen (2010)

Contactgegevens

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar