Over PlasBossinade

PlasBossinade advocaten en notarissen - de relatie tussen recht en realiteit

PlasBossinade advocaten en notarissen is een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland. Onze kennis is geconcentreerd in de stad Groningen. PlasBossinade is in het Noorden de organisatie met de meeste juridische experts en andere adviseurs onder één dak. Wij behartigen de juridische zaken van veel grote tot kleinere ondernemingen, overheden, instellingen en particulieren in Noord-Nederland en daarbuiten.

Aandacht voor uw belangen

Bij PlasBossinade werken advocaten, notarissen, fiscalisten èn bedrijfsadviseurs. Dat levert de meerwaarde op van multidisciplinaire specialistische belangenbehartiging op vele aandachtsgebieden. Het belang van onze klanten blijft niet beperkt tot een optimaal juridisch resultaat. Ook het fiscale en bedrijfseconomische kader is van belang, waaronder een gezonde afweging van kosten en baten. En een duidelijke, strategische en creatieve advisering met een realistische kijk op mogelijkheden en risico’s. PlasBossinade vormt voor u de relatie tussen recht en realiteit.

Onze aanpak

Bij PlasBossinade wordt kwaliteit en gedegenheid gecombineerd met een praktische en pragmatische aanpak. Hoogwaardig maar niet hoogdravend. Oplossingsgericht en vasthoudend.  Onze klanten waarderen die aanpak. Dat uit zich in zeer bestendige relaties. U kunt op deze website referenties vinden van een aantal van onze klanten.

Kennis delen

Wij delen onze expertise graag met u, onder meer in seminars en lezingen en door middel van blogs, publicaties en nieuws.

Aanmelden digitale nieuwsbrief LegalLinks:

Beroepsorganisaties

Nederlandse Orde van Advocaten
Al onze advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van advocaten (NOvA), Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, telefoonnummer: 070 - 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Notariële Beroepsorganisatie
Al onze (kandidaat-)notarissen zijn ingescheven bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), Spui 184, 2511 BW Den Haag, telefoonnummer: 070 3307111, info@knb.nl.

Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants 
Onze bedrijfsadviseurs zijn als registeraccountant ingeschreven bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), Antonio Vivaldistraat 2-8, 1083 HP Amsterdam, telefoonnumme:r 020-3010301, nba@nba.nl.
 

PlasBossinade is een samenwerkingsverband van PlasBossinade Advocaten N.V. en PlasBossinade Notarissen N.V.

PlasBossinade Notarissen N.V. werkt samen met Notariaat Haren B.V.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar