Kennispartners

Versterken door samen te werken

PlasBossinade werkt op het gebied van expertise samen met verschillende organisaties. Dit doen we om onze kennis te verbreden en te verdiepen.

Immens Interim Management & Finance

Immens Interim Management & Finance uit Groningen is een middelgroot interim management bureau dat zich richt op het verder professionaliseren van organisaties door de inzet van ervaren en deskundige interim managers en interim finance professionals.

PlasBossinade en Immens werken sinds 2013 samen door het delen van elkaars specifieke kennis, het verkrijgen van inzicht in elkaars dienstverlening en het vergroten van elkaars bekendheid.

Rabobank Stad en Midden-Groningen

Rabobank Stad en Midden Groningen organiseert in samenwerking met PlasBossinade advocaten en notarissen een reeks activiteiten voor het platform Vrouwen met Pit. De doelgroepen van Vrouwen met Pit zijn vrouwelijke professionals en ondernemers alsmede jonge high potentials uit de regio Groningen.

Internationaal

Voor meer informatie over internationale samenwerkingen van PlasBossinade klik hier.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar