Klanten over PlasBossinade

De heer Erik Nijboer van TKP

'TKP ondersteunt ondernemings- en bedrijfstakpensioenfondsen bij de uitvoering van de oudedagsvoorziening van hun deelnemers in Nederland. TKP biedt al meer dan vijfentwintig jaar haar diensten aan op het gebied van pensioenbeheer, compleet (integraal) of... lees meer »

De heer Paul Schipper van Nedmag

'Nedmag kiest voor PlasBossinade omdat men feitelijk alle juridische specialismen in huis heeft. Zo heeft ons bedrijf één adres voor juridische ondersteuning. Een ander groot voordeel is dat PlasBossinade vanwege de jarenlange samenwerking Nedmag en zijn... lees meer »

De heer Dago Houben, Eurosonic Noorderslag

Eurosonic Noorderslag is het belangrijkste platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale doorbraak. Overdag vindt een conferentie plaats voor Europese muziekprofessionals. ’s Avonds krijgt muziektalent... lees meer »

De heer Hans Nijland van FC Groningen

'FC Groningen is een betaald voetbalorganisatie die met recht een subtopper genoemd mag worden in de Nederlandse Eredivisie. FC Groningen speelt haar thuiswedstrijden in een fantastisch mooi stadion, genaamd Euroborg, waarvan de bijnaam luidt: de Groene... lees meer »

De heer Theo van Wageningen van Ingenieursbureau Dijkhuis bv

'Ingenieursbureau Dijkhuis is een onafhankelijk en zelfstandig adviesbureau voor draagconstructies van gebouwen in de ruimste zin van het woord. De kracht van onze dienstverlening ligt bij de diversiteit aan projecten die we hebben uitgevoerd, van groot tot... lees meer »

De heer Jetse Stienstra van Feederlines BV

'Feederlines BV is een in de stad Groningen gevestigde rederij die wereldwijd opereert met een vloot schepen, in grootte variërend tussen 7.000 - en 118.000 ton laadvermogen. De kleinere schepen worden voornamelijk ingezet voor het vervoer van hoogwaardige... lees meer »

Familie Van Ballegooijen

'In de familie ontstond een fiscaal probleem dat complex en riskant oogde en waarvoor een oplossing niet even uit een naslagwerk te halen was. Wij werden verwezen naar PlasBossinade en maakten kennis met fiscaal advocaat Paulien Waninge. lees meer »

De heer Jaap Zwiers van Total Hair Service

'Kappersgroothandel Total Hair Service is de grootste zelfstandige leverancier van professionele kappersproducten in Nederland. Ons assortiment is zeer uitgebreid en biedt kappers de mogelijkheid om alles onder één dak te vinden. Van... lees meer »

De heer Hendrik Hijlkema van Noblesse Proteins BV

'Noblesse Proteins BV maakt uit bijproducten van pluimveeslachterijen grondstoffen voor de (huis)diervoederindustrie. Door een koppeling met een naburig bedrijf op het gebied van warmte en (afval)water is er een grote verduurzaming ontstaan. Dit maakt het... lees meer »

De heer ir Roel de Jong van Ingenieursbureau Wassenaar

'Ingenieursbureau Wassenaar  is constructief adviseur voor draagconstructies van gebouwen. Wij zijn betrokken bij veel grote en complexe utiliteitsbouw projecten in Noord-Nederland. Al jaren weten wij de weg te vinden naar de bouwjuristen van PlasBossinade,... lees meer »

Alex over PlasBossinade

'Ik heb PlasBossinade ingeschakeld om mijn zaken te behartigen in mijn echtscheiding. Ik ervaar mijn echtscheiding als complex, enerzijds omdat er voor mij de continuïteit van mijn bedrijf op het spel staat en anderzijds omdat ik een goed ouderschapsplan... lees meer »

De heer Meindert Dijkstra van Gallagher Europe

'Gallagher Europe is een internationale handelsonderneming. De verkooporganisaties in de aangesloten Europese landen kunnen op het gebied van management, logistiek, informatie- en communicatietechnologie, service en marketing zeer nauw samenwerken met de... lees meer »

De heer Henk Schipper van BV Bouwbedrijf Kooi

'BV Bouwbedrijf Kooi is een zelfstandig en middelgroot bouwbedrijf in Appingedam en actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling. Wij maken al sinds lange tijd gebruik... lees meer »

Drs. Nico H. Bijl van A.B. Software & Consultancy B.V.

'A.B. Software & Consultancy B.V. stelt hoge eisen aan kwaliteit. Niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook bij onze toeleveranciers. Bij PlasBossinade vinden we die hoge kwaliteit terug. Men heeft specialisten op diverse terreinen, zowel... lees meer »
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar