Stichting Betaald-Voetbal Veendam (faillissement)

Rechtbank: Groningen
Insolventienummer: F 10/102
Datum uitspraak: 12 mei 2010
curator: mr. W.A. Entzinger
Rechter-commissaris: mr. R.P. van Eerde
Verslagen:
Toelichting

Bij beschikking van de Rechtbank Groningen van 1 april 2010 is aan BV Veendam voorlopig surseance van betaling verleend.

Bij beschikking van de Rechtbank Groningen van 12 mei 2010 is de aan BV Veendam voorlopig verleende surseance van betaling ingetrokken en is BV Veendam in staat van faillissement verklaard.

Bij beschikking van het Gerechtshof Leeuwarden van 4 juni 2010 is de beschikking van de Rechtbank Groningen van 12 mei 2010 vernietigd, waardoor BV Veendam  weer terugkeerde in de situatie van voorlopig verleende surseance van betaling.

Bij vonnis van de Rechtbank Groningen van 25 juni 2010 is het door BV Veendam aan haar concurrente crediteuren aangeboden akkoord gehomologeerd.

Dit laatste vonnis is op 5 juli 2010 in kracht van gewijsde gegaan, waarmee de aan BV Veendam verleende surseance van betaling tot een einde is gekomen.


Voor de verslaglegging verwijzen wij u naar de surseance van betaling van Stichting Betaald Voetbal Veendam.

« Terug naar overzicht
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar