Logistiek

Diensten voor logistieke dienstverleners

PlasBossinade behartigt de juridische zaken van diverse logistieke dienstverleners, zowel waar het gaat om vervoer over de weg als waar het gaat om vervoer over water en zowel nationaal als internationaal.

Lees meer »

De dienstverlening van PlasBossinade heeft betrekking op vraagstukken over onder meer vervoer, expeditie, opslag en physical distribution, met alle bijkomende regelingen en mogelijke problemen (ladingschade, verzekering, geschillen). Maar onze advocaten ondersteunen ook bij bijvoorbeeld zaken die betrekking hebben op bedrijfsovernames, vergunningen en personele kwesties van logisiteke ondernemingen. Het is daarbij van belang dat de betrokken advocaat, notaris, fiscalist of bedrijfsadviseur van PlasBossinade kennis heeft van de eigenheden van de branche van logistieke dienstverlening. Binnen de branchegroep logistiek wordt regelmatig kennis over deze branche uitgewisseld.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar