Overheid en instellingen

Meer dan bestuursrecht

U heeft een professionele overheidsorganisatie en beschikt intern over de nodige juridische kennis en ervaring. (Bestuurs)recht is immers óók uw vak. Maar soms worden de problemen net een maatje te groot. Of u raakt verzeild in rechtsgebieden waar u, gelukkig maar, niet dagelijks mee te maken heeft: Staatssteun? Aanbestedingsgeschillen? Het opstellen of beëindigen van PPS-contracten? Onteigeningen? Complexe vergunningenprocedures?

Lees meer »

PlasBossinade heeft aandacht voor (semi-)overheid

Binnen PlasBossinade heeft de (semi-)overheid bijzondere aandacht. PlasBossinade treedt al tientallen jaren op als advocaat en juridisch adviseur voor overheden en semi-overheden. De advocaten van PlasBossinade beschikken daarom over ruime juridische kennis en ervaring op hun rechtsgebied. Maar ook hebben zij veel affiniteit met advisering en besluitvorming in een politiek bestuurlijke omgeving.

PlasBossinade gaat voor oplossingen

Als het  niet anders kan procederen de advocaten met u tot de hoogste rechter. Liever nog zoeken we met u naar andere oplossingen, juist om zo’n slepende procedure te voorkomen. Maar PlasBossinade treedt ook graag op als juridische coach of sparringpartner voor uw juridisch geschoolde medewerkers.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar