Werken bij PlasBossinade

De werknemers van PlasBossinade behartigen de belangen van de cliënten door gebruik te maken van hun juridische kennis, betrokkenheid, onderlinge samenwerking en creativiteit. Elke advocaat bij PlasBossinade is specialist op een bepaald rechtsgebied, maar wordt ook regelmatig betrokken bij de andere specialismen. Ook het notariaat en de afdeling bedrijfsadvisering van PlasBossinade kunnen een beroep doen op de verschillende specialisten en andersom.

Wat vraagt PlasBossinade van jou?

Werken bij PlasBossinade houdt in dat je naast juridische kennis ook beschikt over de drive te willen weten wat er in de uiteenlopende secties gebeurt. Daarnaast wil je altijd blijven (bij)leren en ben je creatief en ondernemend. Dit profiel is op iedereen bij PlasBossinade van toepassing: van werknemer tot stagiair.

Wat biedt PlasBossinade jou?

Uiteraard biedt PlasBossinade daartegenover een uitstekende (interne) opleiding en begeleiding, een plezierige werkomgeving en een goed salaris. Je krijgt de mogelijkheid je te specialiseren op het rechtsgebied van jouw voorkeur, maar je verdiept je daarnaast ook in andere (aanverwante) rechtsgebieden. Bij PlasBossinade bestaat de mogelijkheid te praten met een performance coach. Er gebeurt veel in de praktijk en het leven van de (beginnend) advocaat. En soms is het fijn om daar met een buitenstaander over te sparren. Al is dat niet zomaar een buitenstaander: onze performance coach Ingrid Walrecht heeft zelf tien jaar in de advocatuur gewerkt en is daardoor uitstekend in staat een luisterend oor te bieden en praktische tips te geven. Of en waar je met Ingrid over praat bepaal jij helemaal zelf. En uiteraard is vertrouwelijkheid gewaarborgd. Wij geloven dat je als advocaat hierdoor nog beter in staat bent het beste uit jezelf te halen.

PlasBossinade heeft regelmatig vacatures op verschillende rechtsgebieden.

Job alert ontvangen?

Job alert ontvangen via Whatsapp of e-mail? Vul je gegevens in en je bent de eerste die op de hoogte is van onze vacatures. Je kunt je eenvoudig weer uitschrijven.
Aanmelden voor een job alert bij nieuwe vacatures
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar