Spring naar inhoud
Contact

Je bent zwanger! Maar hoe zit 't juridisch?

Datum
Van tot -
Inlooptijd
Locatie
Groningen
Seminar voor samenwoners die hun eerste kind verwachten Als je zwanger bent van je eerste kind komt er veel op je af. Voor de meeste zaken zijn cursussen of checklists. Maar wie vertelt jou en je partner wat je moet regelen op juridisch gebied? En hoe zorg je ervoor dat jullie daarin tijdig de juiste keuzes maken zodat jullie straks in alle rust kunnen genieten van je gezin en baby?

Inhoud informatieavond

PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen organiseert twee keer per jaar een speciale informatieavond voor samenwonende aanstaande ouders waarbij aandacht wordt besteed aan de juridische gevolgen van gezinsuitbreiding. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Het hoe en waarom van erkenning en gezag;
  • Voogdij;
  • De gevolgen van jullie gezinsuitbreiding op het gebied van erfrecht;
  • Wat je kunt regelen in een samenlevingscontract en testamenten.

Ook zal er voldoende ruimte zijn om zelf vragen te stellen.

Meer informatie en aanmelden

Je bent op dinsdag 17 september vanaf 19.15 uur van harte welkom bij PlasBossinade aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Parkeren kan gratis en voor de deur op onze eigen parkeerplaats. Na afloop, zo rond 21.00 uur, ligt er een cadeautje voor je klaar.

Ben je zwanger van je eerste kind en woon je samen? Meld je dan hieronder aan voor de informatieavond voor aanstaande ouders.

Je bent zwanger! Maar hoe zit 't juridisch?

Aantal personen