Spring naar inhoud
Contact

Kennispartners

PlasBossinade werkt op het gebied van expertise samen met verschillende organisaties. Dit doen we om onze kennis te verbreden en te verdiepen.

Rotshuizen Geense

Rotshuizen Geense Advocaten uit Leeuwarden en PlasBossinade advocaten en notarissen uit Groningen werken vanaf maart 2019 samen op het gebied van fiscale advocatuur. De samenwerking is voor Rotshuizen Geense de gewenste stap naar een bredere dienstverlening. PlasBossinade ziet de aanwezigheid van haar fiscaal advocaten in Leeuwarden als een versterking van de eigen positie in Nederland.

De samenwerking op het gebied van fiscaal recht, inclusief economisch en fiscaal strafrecht, creëert voor Rotshuizen Geense een sterkere positie in de Friese markt. Cynthia Grondsma, bestuurder Rotshuizen Geense Advocaten: “PlasBossinade is net als Rotshuizen Geense een gerenommeerd kantoor. Rotshuizen Geense beschikt echter niet over gespecialiseerde fiscaal advocaten. Met die aanvullende en ondersteunende dienstverlening creëren wij meerwaarde voor onze relaties en nieuwe klanten.”  

PlasBossinade breidt met de samenwerking haar werkgebied voor de fiscale advocatuur uit. “Samenwerking tussen fiscaal advocaten en andere juridische disciplines is de afgelopen decennia een beproefd en succesvol samenwerkingsmodel gebleken binnen PlasBossinade,” aldus Peter Fousert, bestuursvoorzitter van PlasBossinade. “Door het uitrollen van dit model slaan wij met Rotshuizen Geense een nieuwe weg in die onze positie zal versterken”.  

Rotshuizen Geense Advocaten, opgericht in 1939, is als middelgroot advocatenkantoor sterk geworteld in Friesland. Van oudsher is het kantoor zeer actief in Bouw en Vastgoed, Zorg en Welzijn en Overheid en Onderwijs.

Immens Interim Management & Finance

Immens Interim Management & Finance uit Groningen is een middelgroot interim management bureau dat zich richt op het verder professionaliseren van organisaties door de inzet van ervaren en deskundige interim managers en interim finance professionals.

PlasBossinade en Immens werken sinds 2013 samen door het delen van elkaars specifieke kennis, het verkrijgen van inzicht in elkaars dienstverlening en het vergroten van elkaars bekendheid.

Rabobank Stad en Midden-Groningen

Rabobank Stad en Midden Groningen organiseert in samenwerking met PlasBossinade advocaten en notarissen een activiteiten voor zakelijke relaties. Denk aan kennisevents als een Prinsjesdaglezing. Maar er wordt ook samengewerkt op het gebied van netwerkevents als een Haringparty.

Internationaal

Voor meer informatie over internationale samenwerkingen van PlasBossinade klik hier.