Spring naar inhoud
Contact

Praktijkspecial 'Actualiteiten huurrecht'

Datum
Van tot -
Inlooptijd
Locatie
PlasBossinade Groningen, conferentiekamer

Saskia Frijling en Daniël Schuth nodigen jou en je collega's uit voor de jaarlijkse praktijkspecial van PlasBossinade op het gebied van vastgoed, meer specifiek het huurrecht, op donderdag 7 november a.s. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: tijdelijke huurcontracten van woonruimte (stapelen en beëindigen), huurverhoging bij woonruimten (hoe te handelen) en hoe om te gaan met de energielabel C-verplichting voor kantoorruimte. Daarnaast gaan wij graag in op actuele ontwikkelingen uit onze praktijk. Als je - vooraf - een casus wilt inbrengen, kijken wij of we die (geanonimiseerd) kunnen behandelen.

Uitnodiging

Je bent van harte uitgenodigd voor deze praktijkspecial op donderdag 7 november a.s. Vanaf 14.45 uur ben je welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan deze praktijkspecial is gratis. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050)5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden praktijkspecial 'Actualiteiten huurrecht'

Ik kom met
Wil persoon 1 een bewijs van deelname ontvangen?
Wil persoon 2 een bewijs van deelname ontvangen? (Optioneel)