Jesse Keekstra

advocaat

Jesse Keekstra is sinds 2017 werkzaam bij PlasBossinade. Jesse houdt zich als advocaat voornamelijk bezig met ondernemingsrechtelijke vraagstukken. Daarnaast is hij nauw betrokken bij de insolventierechtpraktijk en ondersteunt hij de curatoren. Ook verdiept hij zich graag in strafrechtzaken.

Veelzijdig en persoonlijk

Jesse Keekstra heeft een brede juridische basis, wat hem tot een veelzijdig advocaat maakt. Of het nou gaat om het maken van een overeenkomst of een geschil dat uitdraait op een gerechtelijke procedure, hij staat voor een persoonlijke en pragmatische aanpak waarbij de belangen van de cliënt voorop staan. Jesse helpt u bij het vinden van de juiste oplossing en brengt de risico’s op inzichtelijke wijze voor u in kaart.

Opleiding

  • Bachelor rechtsgeleerdheid, Rijksuniversiteit Groningen (2016, cum laude)
  • Master Nederlands Recht, Rijksuniversiteit Groningen (2018, cum laude), afstudeerrichtingen ondernemingsrecht, privaatrecht en strafrecht.

Contactgegevens

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar