Spring naar inhoud
Contact

Drs. Nico H. Bijl van A.B. Software & Consultancy B.V.

Hoge eisen aan kwaliteit 'A.B. Software & Consultancy B.V. stelt hoge eisen aan kwaliteit. Niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook bij onze toeleveranciers. Bij PlasBossinade vinden we die hoge kwaliteit terug. Men heeft specialisten op diverse terreinen, zowel notarieel alsook juridisch.

A.B. Software & Consultancy B.V

A.B. Software & Consultancy B.V. verkoopt en implementeert bedrijfsbrede software van Exact bij bedrijven in diverse industriële branches. Hierbij moet u denken aan branches zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemie, metaal, machinebouw en elektro. Met de software van Exact sturen onze klanten het gehele bedrijfsproces aan, dus van verkoop, inkoop, voorraadbeheer, productieplanning, service tot aan financiën.

Advies op diverse terreinen

Wij schakelen PlasBossinade in voor advies op diverse terreinen. Denk hierbij aan het opstellen c.q. wijzigen van arbeidsvoorwaarden, leveringsvoorwaarden maar ook aan advies over de juridische structuur van de onderneming. Zo hebben we advocaat Stefan Mak benaderd voor advies inzake de zeggenschap en opvolging voor de situatie dat een van de aandeelhouders onverhoopt overlijdt. Complexe materie met niet alleen een juridische kant, maar ook een fiscale kant. Hierbij moet je er voor zorgen dat je het in één keer uitstekend geregeld hebt. Wat ons betreft heeft Stefan Mak ons uitstekend bijgestaan in dit proces.

Begrijpbaar en interessant maken voor leken

Het viel mij op dat Stefan Mak regelmatig met punten komt, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Daarnaast weet hij de zaken, die in mijn ogen hypothetisch en enigszins saai zijn, door zijn manier van optreden interessant te maken. Deze gave zie ik terug bij eigenlijk alle advocaten en notarissen van PlasBossinade. Enorme vakinhoud maar ook de persoonlijke vaardigheden om de materie begrijpbaar en interessant te maken voor juridische leken zoals ik. Dat zit echt in de “genen” van de organisatie.'

Voor meer informatie over A.B. Software & Consultancy B.V. kijk op www.absc.nl.