Spring naar inhoud
Contact

Financieel recht

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat zich richt op financieel recht? Dan bent u bij PlasBossinade voor gespecialiseerde advocaten op de juiste plek. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen. Waar geld wordt opgevraagd ter financiering van bepaalde activiteiten of waar geld wordt belegd is doorgaans sprake van de toepasselijkheid van de regels die zijn neergelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft) en aanverwante regelgeving. PlasBossinade is goed thuis in dit rechtsgebied en adviseert en procedeert over een veelheid aan gevallen die raken aan het financieel recht.

Bij financieel recht valt te denken aan advisering rond prospectussen bij de uitgifte van effecten ter financiering van bepaalde bedrijfsactiviteiten, het structureren van financieringen, het behandelen van geschillen met betrekking tot vermogensbeheer of beleggingsadvies, kwesties rond renteswaps, derivaten, opties of andere aspecten die in de relatie met een bank of financiële onderneming kunnen spelen. Onze dienstverlening heeft eveneens betrekking op vraagstukken van compliance die gelden voor partijen die actief zijn in de financiële sector, zoals verzekeraars, tussenpersonen en overige financiële ondernemingen.

Samenwerking met fiscalisten en bedrijfsadviseurs

Vanwege de verwevenheid met fiscale en financiële vraagstukken wordt intensief samengewerkt met de fiscaal advocaten en de bedrijfsadviseurs van PlasBossinade. Maar er zijn ook goede relaties met externe adviseurs die zich gespecialiseerd hebben in financiële dienstverlening.

Advocaten financieel recht

Bent u op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in financieel recht? PlasBossinade heeft advocaten die veel kennis en ervaring hebben in financieel recht: zij staan klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op om te zien wat wij specifiek voor u kunnen betekenen.

Ondersteuning nodig op dit vakgebied?

neem contact op met onze specialisten