Spring naar inhoud
Contact

PlasBossinade Notarissen breidt uit naar Rotterdam

Datum
door
PlasBossinade
Met ingang van 1 mei 2019 zet notaris Iris Eekman-van der Wee haar praktijk aan de Wevershoekstraat 380 in Rotterdam voort onder de vlag van PlasBossinade Notarissen. De naam R&W notariskantoor komt daarmee te vervallen.

Groningen, Rotterdam en Haren

PlasBossinade Notarissen is een middelgroot notariskantoor met vestigingen in Groningen en Haren (Gn) en is onderdeel van PlasBossinade Advocaten en Notarissen. Door de nieuwe samenwerking tussen PlasBossinade Notarissen en notaris Iris Eekman-van der Wee ontstaat een notariskantoor bestaande uit vestigingen in Groningen, Rotterdam en Haren, waaraan onder meer drie notarissen, twee toegevoegd notarissen en zes kandidaat-notarissen verbonden zijn. Het kantoor beschikt over deskundigheid op alle (notariële) rechtsgebieden waarmee een kwalitatief hoogwaardig notariaat is gewaarborgd.

Landelijke dienstverlening

PlasBossinade is een toonaangevend notarissen- en advocatenkantoor in Noord-Nederland met heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor juridische vragen. De samenwerking is voor PlasBossinade de gewenste stap naar landelijke dienstverlening.´Wij denken met het partnerschap een prachtige stap te zetten naar een van de grootste steden van Nederland, met de grootste maritieme sector en een enorm potentieel aan ondernemingsrechtzaken’, zegt Tjerk de Vries, notaris bij PlasBossinade. Iris Eekman-van der Wee, al vele jaren notaris in Rotterdam: ´Ik blijf mij met de huidige medewerkers richten op de particuliere sector in de regio Rotterdam. De expertise van PlasBossinade vult die dienstverlening perfect aan.´ Dat vindt Tjerk de Vries ook: ´Gert Bossinade en ik zullen ons, samen met onze huidige medewerkers, vooral richten op waar we sterk in zijn: ondernemingsrecht en maritiem. Bijkomend maar belangrijk is dat het Nederlandse scheepsregister nog maar één vestiging heeft en wel in Rotterdam. Daarnaast is de rechtbank Rotterdam bij uitsluiting bevoegd in de maritieme zaken waarbij wij betrokken zijn. Onze vestiging aldaar heft voor ons dan ook een praktisch nadeel op.´

PlasBossinade

PlasBossinade Advocaten en Notarissen bestaat al meer dan 115 jaar. Bij PlasBossinade werken circa 90 medewerkers, waarvan 40 juridisch professionals (advocaten en notarissen) en bedrijfsadviseurs aan full service juridische dienstverlening. Met het kantoor in Rotterdam komen er nog eens circa 10 medewerkers en een notaris bij.