Monique Tieben

toegevoegd notaris

Heldere taal

Juridische taal vertalen naar begrijpelijk Nederlands en andersom. Kandidaat-notaris Monique Tieben legt u uit wat er precies in de akten staat die u bij de notaris tekent en vertaalt uw wensen naar een akte waarmee u uw (particuliere) notariële zaken goed regelt. Ze heeft meer dan 20 jaren ervaring als kandidaat-notaris dus kent de wensen van haar klanten.

Vastgoed

Monique Tieben begeleidt bij vastgoedtransacties, zowel van bestaande bouw als van nieuwbouw, en adviseert onder meer omtrent overdrachtsbelasting, erfdienstbaarheden en appartementensplitsingen.

Wilt u een woning schenken aan uw kinderen? Dan regelt Monique voor u dat de afspraken goed worden vastgelegd en verzorgt zij de fiscale aangiften.

Zij heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfsoverdrachten binnen de agrarische sector.

Familie en vermogen

Verder begeleidt zij erfgenamen en executeurs bij de afwikkeling van een nalatenschap, zoals het vaststellen van de erfgenamen, het verzorgen van belastingaangiften en de verdeling van de nalatenschap.

Opleiding

  • Notarieel recht, Rijksuniversiteit Groningen (1996)
  • Beroepsopleiding Notariaat
  • Beroepsopleiding Agrarisch Notarieel Specialist van de VASN
  • Beroepsopleiding Executele van de NOVEX

Nevenfunctie

Bestuurslid bij de Ring Noord Nederland van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie

Contactgegevens

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar