PlasBossinade Legal Updates 2019 succesvol

12 april 2019

Stel je vraag en pak je kans!

Legal updates, het up to date houden van kennis op juridisch gebied. Dat was het doel van deze vierde editie van het juridisch congres voor Noord-Nederland. Omdat we juridische updates wilden geven waar men echt iets aan heeft, stond deze keer de juridische vraag van de deelnemer centraal. De vele aanwezigen kregen van diverse juridisch professionals van PlasBossinade antwoord op hun vragen en inzicht in wat er voor hen gaat veranderen en is veranderd op het juridische vlak. Uit de positieve reacties van de deelnemers kunnen we opmaken dat deze vernieuwde opzet een succes was.

Mark Tuitert Mark Tuitert

Mark Tuitert

PlasBossinade Legal Updates 2019 startte met een plenaire inspiratiesessie geleid door oud-schaatser, trainer en ondernemer Mark Tuitert. In zijn verhaal legde hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap door het uitlichten van thema’s als teamwork, doelmatig werken en omgang met tegenslagen.

Robert van der Velde Robert van der Velde

Tafelsessies

Na de inleiding van Mark Tuitert namen deelnemers plaats aan een van de tafels voor een tafelsessie. Elke tafel behandelde een specifiek rechtsgebied. Onder begeleiding van een tafelvoorzitter werden de vragen van deelnemers besproken en beantwoord. Daarnaast was er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Er werden kennis, ervaringen en contacten uitgewisseld op het gebied van:

  • arbeidsrecht (Daan Kuiken, Damir Lacevic en Maxime de Coninck)
  • contractenrecht (Stefan Mak en Romme Varkevisser)
  • privacy & ICT, IE en media (Vivienne Verlinden, Koosje Looijenga en Damir Lacevic)
  • ondernemingsrecht (Jan Leo de Hoop en Caroline Messchendorp) 
  • vastgoed (Saskia Frijling en Daniël Schuth)
  • aansprakelijkheid/schade/verzekeringen (Armin Vorsselman)
  • bestuursrecht (Robert van der Velde en Leon Mathey)
  • bouw- en aanbestedingsrecht (Peter Hoekstra en Marijn Nuijens)

Naast de tafelsessies was er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2019 voldoende ruimte om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Daniël Schuth Daniël Schuth

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar